Eyes of black “ се казва парчето от албума “ Darkness in the light“ , който предстои на излезе на 7-ми Юли, 2011.  По-долу може да чуете песента, а както и да видите обложката и траклиста на албума.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

01. Watch It Burn
02. Ruination Of The Lost
03. Shadows Of The Light
04. Eyes Of Black
05. Last Wish
06. Arise The War Cry
07. Equinox
08. Coming Of The Dark
09. The Fallen
10. Overcome
11. Disillusion

Darkness in the light