Концертът на VANDENBERG в София е утре

Утре, 27 септември, парк център „Юнак“ ще се огласи от звуците на някои от най-големите хитове на Whitesnake, в които нидерландския китарен ас Адриан Ванденберг е замесен като съавтор. Ще чуем както любимите „Still of the night“, Is this love“, „Fool for your loving, „Here I go again“ и „Sailing ships“, така и парчета от творчеството на Ванденберг с едноименната му банда.

На сцената, преди VANDENBERG, ще се качат италианската рок сензация DRAMALOVE и нашите момчета от CALIBERTY.

Ето и графикът за вечерта:

17:30 – Отваряне на вратите

18:00 – Dramalove

19:00 – Caliberty

20:15 – Vandenberg

22:00 – Очакван край на шоуто

Достъпът ще се осъществява през входа откъм бул. „Драган Цанков“, а притежателите на VIP билети ще могат да влизат и през този откъм Борисова градина.

Билети за концерта на VANDERBERG, Dramalove и Caliberty на 27 септември 2024 г. в парк център Юнак са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от 80 лв. за регулярен билет и 120 лв. за VIP билет.

В деня на концерта и на място регулярните билети ще се продават на цена от 90 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото