TERRAVORE – Spiral of Downfall

2024 година се очертава да стане годината на thrash-a. Вече излязоха отличните албуми на SUICIDAL ANGELS, F.K.Ü., ATROPHY… А на 29-и март чрез италианския лейбъл Punishment 18 Records бял свят ще види и третият албум на варненската гордост TERRAVORE „Spiral Of Downfall“. Ще имате изключителния шанс да чуете първи новите парчета на живо още съшия ден, петък, когато момчетата ще подгряват легендите VIO-LENCE.

Вече имахме възможност да се запознаем с двата пилотни сингъла от него – Blue Brutality“ и едноименното. Убеден съм, че няма да има изненадани, ако кажа, че и останалите парчета са в същия безупречен стил. Албумът започва със заглавното парче и после всичките му 55 минути се изнизват като миг в една здрава и стоманена хватка. До толкова е зарибяващ, че ме кара веднага да си го пусна отново… и отново. Не знам дали някой ще успее да издържи, без да заклати глава и да размята коси. В него има всичко, което обичаме – здрави китарни рифове, яки китарни сола, тежки вокали, социални текстове, хорови припеви… Въпреки тежестта на музиката, тя е много разнообразна с открояващи се мелодии. Преобладават бързите, скоростни парчета, но има и среднотемпови и не, няма „балади“. Честата смяна на темпото е обичайна практика и допринася за разнообразието. Не бих могъл да отлича любимо или няколко парчета, защото всяко от тях може да ми стане такова в различен момент.

И накратко – задължителен албум за метъл маниаците у нас, задължителен концерт, за да подкрепим момчетата и задължително куфеене на всички парчета.

TERRAVORE са:
Калин Бъчваров – вокал, бас
Иван Лазаров – китара
Бойко Николаев – китара
Трендафил Трендафилов – барабани

8.5/10

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото