Искахте “Balls to the wall”, получавате го!

Когато в началото на тази година писах, че Удо Диркшнайдер (въпреки своите 71 години) е на принципа „шило в торба не стои“, не знаех, че потвърждението ще последва буквално след няколко месеца.

И ето, още неотдъхнал от голямото си световно турне Touchdown, несломимият оловен войник от Вупертал обяви НОВО ТУРНЕ за 2025 г., като, разбира се, не пропусна любимата си България!

Очевидно Удо е чул скандиранията на феновете, които – независимо с кой репертоар излиза на сцената той – винаги си искат „Balls to the wall”, а към това се прибавя и кръглата годишнина – 40 години от излизането на един от най-емблематичните албуми на класическия хеви метъл. Добавяме присъствието на оригиналния басист на Accept Петер Балтес и ето… имаме достатъчно експлозив и детонатор за едно незабравимо метъл изживяване!

Шоуто на 12 април 2025 г. в зала „Христо Ботев“, София ще носи силен дух на автентична хеви метъл носталгия, но и свежестта, която остналите трима по-млади музиканти внасят в звученето. Самият Удо казва: „Нямам търпение да се върна към най-големия успех на моята банда ACCEPT. Да излезем на сцената с Петер Балтес и да ударим целия албум „Balls To The Wall“ пред всички вас ще е една от върховите точки в кариерата ми!

Не са много албумите в метъл историята, които да имат толкова дълъг живот и да заслужават напълно едно такова гръмотевично честване цели четири десетилетия по-късно.

Така че запазете си датата, вземете си билет и станете част от историята. Историята на неръждясващата любов между Удо Диркшнайдер и армията български метъл фенове (вече от няколко поколения). Амин!

Билети за концерта на DIRKSNHEIDER на 12 април 2025 г. в зала „Христо Ботев“ влизат в продажба на 26 юли (петък) от 13 ч. и ще могат да бъдат закупени в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

–              60 лв. промо за първите 100 билета

–              70 лв. след изчерпване на промо билетите и до 31.12.2024 г. вкл.

–              80 лв. от 01.01.2025 г. до 11.04.2025 г. вкл.

–              90 лв. в деня на концерта, като в случай че има останали налични, билети ще се продават и на касата на зала „Христо Ботев“

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

от Милко Стоянов

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото