ГРАНУЛОМ с промоция на новия си албум

След като подлудиха сръбските фенове, „Гранулом” се готвят да сринат родната публика

 

Датата е 30.11., мястото е Бар-Клуб „Адамс” и въобще няма да е „Тихо” – ироничното залавие на новия албум на Гранулом. Спийд метъл бандата ще направи сериозно здраво шоу, а целта е представянето на новата им тава. Промоцията в Бар-Клуб „Адамс” е дни след забиванията на групата в Ниш и Белград. Не е изключено между авторските хард послания „Бесилката”, „Измамна съдба”, „Белият вълк” и други, да прозвучат и кавъри на Manowar, Slayer и подобни класици на метъла, без да си проличи, че пее жена. Вокалистката Надя Валентинова смята отново да надмине всички очаквания.

Новият албум „Тихо” е от 10 парчета, а дискът съдържа и текстовете им, написани от китариста Данчо Йосифов. Музиката е отново на Данчо, а аранжиментите са дело на бандата. Албумът се продава лично от музикантите, като може да бъде поръчан чрез фейсбук страницата и сайта на Гранулом. За тези, които живеят извън София, ще бъде осигурена специална доставка.

 

Гранулом е една от българските спийд метъл групи със здрави корени у нас. Съществува от 17 години, без променена концепция и цели. А именно – твърд метъл саунд с уникален женски глас.  Групата е основана от китариста Данчо Йосифов. През 1995-та година Надя Валентинова се включва в бандата като бас китаристка. С течение на времето неповторимата й бленда, която може да се изяви дори в парче на Slayer, я прави емблематичен вокал на Гранулом. Част от вокалната й история е втора награда на фестивала „Златен Орфей”. Гранулом са подгрявали метъл легенди, като Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и др.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото