Преди броени минути щатската деткор банда CHELSEA GRIN обяви промяна в своя състав. Групата се сбогува с китариста Jason Richardson, а на неговата позиция застава Stephen Rutishauser, дългогодишен приятел на бандата. Ето какво споделиха членовете на CHELSEA GRIN в социалните медии:

Здравейте, всички, докато се подготвяме за ‘Seems Like Forever’ турнето ни с The Amity Affliction бихме желали публично да обявим няколко неща. Като за начало бихме искали да посрещнем Stephen Rutishauser като вече официален член на нашата банда. Stephen вече свири повече от година с нас и си пасва наситина добре с групата. Той е наш приятел от много време и дори той е писал песента „Nightmares“, която беше включена в „Ashes to Ashes“.
С присъединяването на Stephen идва и раздялата ни с Jason Richardson. Ние и  Jason се разделихме по взаимно съгласие, като решението ни беше базирано на разлики в музикалния ни вкус и начина, по който си представяме звученето на предстоящите ни записи.  Дълги години Jason беше част от CHELSEA GRIN, но сега ще се фокусира върху соловия си материал и му благодарим за времето, прекарано с нас. Наскоро той започна кампания за набиране на средства за соловия си проект тук.
Новият ни запис ще излезе следващото лято и ви обещаваме, че това ще бъде най-екстремното ни звучене до момента. Ние се завърнахме!

12036571_10153564891972295_1726731345220852579_n