Гласувайте за групите на Loud Festival

На официалния сайт на предстоящия летен фестивал Loud Festival вече можете да избирате измежду 30-на банди, коя да бъде поканена за участие. За подробности, следете сайта на фестивала и Хангара.

 1. #1 написан от Denislav (преди 7 години)

  За Овъркил и Фробидън обидно малко гласове..Аз вече от трети компютър гласувам ,ама като гледам бандите които искам да видя ще се разминат.

 2. #2 написан от ArthurDent (преди 7 години)

  Предполагам сте прочели уточнението и да не се надявате на 100% участие на групите (независимо на 1-во или последно място):

  „Организаторите не се ангажират със задължително присъствие на участници от анкетата в програмата на фестивала!“

 3. #3 написан от SAXON (преди 7 години)

  Организаторите си правят много яка реклама. Това е цялата работа. За Перо имах подобна идея – гласувайте за втората подгряваща – добре, че не я осъществих, защото нямаше ептен да има място в РБФ.
  Истината е, че всяка от тези банди може да дойде. Те вече са били тук от квотата на Лауд или Жокер Медия. Това го измислиха Спирит ъф Бургас преди няколко години, след което излъгаха феновете и поканиха други групи. Лауд според мен няма.
  Та да се върнем на думата на рекламата – това е най-добрата – пишеш на френдове да гласуват примерно за Аксел Руди Пел – те научават покрай теб кой е той и т.н. ПРЕДАВАЙ НАТАТЪК – от ухо на ухо – най-добрата реклама.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото