Група АТЛАС свири в ADAMS

adams05122014На 05 декември (петък) заповядайте да се насладим на изпълненията на небезизвестните музиканти от група Атлас. Тя е създадена през 1985 г. като кънтри трио от Пепи Писарски, Бойко Трифонов и Силвия Райновска. Скоро към тях се присъединяват Румен Александров и Енил Енчев. Те организират първия кънтри клуб в София, в Младежкия дом до кино „Петър Берон“, но след едно предаване по радио „Свободна Европа“ са принудени да преустановят сбирките. След това „Атлас“ се ориентира към актуалния по това време „ню уейв“. От тогава са едни от най-големите й хитове и до днес – „Есен“, „Песен за истината“, „Лунапарк“. В началото на 90-те години е най-успешният период за групата. „Балкантон“ издава винилова плоча „БГ Рок-4“, в която едната от страните е с песни на Атлас. Вокалът Бойко напуска и се отдава на кънтри музиката, заменен е от Дони, а като пианист постъпва Петър Попов от Нова Генерация. Скоро след това Митко Воев и Пепи Попов създават една от най-хубавите български песни „Кукла“. Тя стои цели 64 седмици в класацията Топ 10 на БНР.

Техни емблематични песни са  Кукла, Капка от любов, Играта свърши, Сляпо момиче, Есен и още много други, които ще вдигнат градуса на настроението.

 

Приготвили сме Ви и промоции:

*Bushmills – бутилка от 700 мл + 4 безалкохолни по избор – 50.00 лв

*Jim Beaam – – бутилка от 700 мл + 4 безалкохолни по избор – 50.00 лв

*Danzka Vodka – – бутилка от 700 мл + 4 безалкохолни по избор – 40.00 лв

*Captain Morgan – голям ром (100 мл) за 7.00 лв + кока кола – подарък

 

Бирата ни е студена – наливна Столично тъмно и Ариана светло, както и голям избор от бутилирана!

Начало – 22:00 часа

Вход: 6.00 лв

На разположение на клиентите на клуба са джага (безплатно) и дартс (0.50 лв)

Линк на събитието:  https://www.facebook.com/events/1513944048872023/

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото