Подробности за новия албум на TSJUDER

Nag и компания най-после решиха да проговорят. И вече имаме име на новия им албум, дата на издаване в комплект с трак лист и обложка, както и помитащо ново парче. Но всичко подред.

В през релийз на норвежците отпреди няколко минути се съобщава, че новата им творба е със заглавие ‘Antiliv’  ще бъде издадена на 18 септември и вече може да бъде поръчана от тук.

Пилотната композиция, която можете да чуете по-долу се нарича „Demonic Supremacy“ и ето какво коментират TSJUDER за нея:

„В „Demonic Supremacy“ ние свирим блек метъл от старата школа в духа на ранните BATHORY и CELTIC FROST. Тази песен улавя същността на нашите корени, доколкото все още са блек метъл в 2015 година.“

Бандата освен това отбелязва, че ‘Antiliv’ е „суров и безкомпромисен“ и разкри мрачната обложка, която можете да разгледате дело на френския художник Vincent Fouquet (MELECHESH, HIMINBJORG, BETHLEHEM) от Above Chaos.

 

tsjuder cover

Tracklisting
01. Kaos
02. Krater
03. Norge
04. Djevelens Mesterverk
05. Demonic Supremacy
06. Slumber with the Worm
07. Ved Ferdens Ende
08. Antiliv
Digibox bonus tracks
09. Kaos (rehearsal version)
10. Slumber with the Worm (rehearsal version)
11. Antiliv (rehearsal version)
12. Deathcrush (MAYHEM cover)
13. Unholy Pagan Fire (BEHERIT cover)

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото