Окончателна информация за LOUD Festival 2012

Броени дни преди най-шумното събитие това лято са ясни и всички детайли около неговото протичане, часове на отваряне на вратите, пропускателен режим, програма на събитията и атракции

Остават три дни до началото на дългоочаквания LOUD FESTIVAL 2012, по време на който на сцената в Парка на Летище София ще се качат десет от най-добрите съвременни метъл групи в света. Докато подготовката на събитието тече с пълна сила, вече са ясни и всички детайли около дебютното издание на фестивала.

ЧАСОВЕ НА ОТВАРЯНЕ НА ВРАТИТЕ:

Къмпингът на Loud Festival 2012 ще отвори врати за най-нетъпреливите още на 1 юни (петък) от 20:00 ч.

На 2-ри и на 3-ти юни LOUD FESTIVAL 2012 ще отваря врати за феновете в 12:00ч.

След отварянето на вратите  ще функционират на пълни обороти Парти Зоната на фестивала, Metal Market-a, щандовете с мърчъндайз, баровете и кетъринг зоната.

ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ:

Двудневните билети и комбинирани къмпинг пасове ще бъдат заменяни за гривни на входа на фестивала, които ще важат за целия период на LOUD FESTIVAL 2012 и не трябва да се свалят преди края на събитието.

Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния фестивален сайт на адрес: www.loudfestival.bg

Лица под 18 години трябва да притежават закупен билет, но отново заедно с придружител и попълнена декалрация.

Представянето на лична карта е задължително!

 

ЧАСОВЕ НА ИЗЛИЗАНЕ НА ГРУПИТЕ:

СЪБОТА 2 ЮНИ

17:00 – 17:45 – TRISTANIA

18:10 – 19:10 – LACUNA COIL

19:35 – 20:45 – BEHEMOTH

21:10 – 22:30 – SYMPHONY X

23:00 – 00:40 – W.A.S.P

НЕДЕЛЯ 3 ЮНИ

17:00 – 17:45 – ASPHYX

18:10 – 19:10 – MESHUGGAH

19:35 – 20:45 – SOULFLY

21:10 – 22:30 – ANNIHILATOR

23:00 – 00:40 – SLAYER

 

SIGNING SESSIONS:

Следобяд преди началото на концертите ще се проведат и signing session-ите с групите от LOUD FESTIVAL 2012, , по време на които феновете свободно ще могат видят любимите си банди и да получат автограф от тях.

Ето и програмата на signing session-ите през първия ден на фестивала:

Symphony X – 13:45 – 14:00

Tristania – 14:15 – 14:30

Lacuna Coil – 14:45 – 15:00

Останалите срещи ще бъдат обявени на информационния център на фестивала.

 

Организаторите на Loud Festival 2012 си запазват правото на промяна на часовете на отваряне на вратите, назалото на концертите и програмата на Signing Session-ите.

 

ПАРТИ ЗОНА:

Както вече споменахме LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика много и разнообразни атракции в специално обособената за целта Парти Зона на фестивала. Любителите на силните усещания ще могат да се пробват в скоковете с бънджи от 50 метров кран. Гледката към фестивала и сцената от такава височина със сигурност си заслужава да се види и екипът на “Вертикален Свят” предлага на феновете възможността да се качат на крана само заради гледката. Феновете ще могат да пробват уменията си на атракции като джаги, механична боксова круша и други.

Парти Зоната на Loud Festival 2012 ще приюти и уникалното за подобно събитие метъл караоке. За доброто изкарване на феновете ще се грижат опитните DJ-и от рок бар RockIt. В RockIt караокето всеки ще може да покаже певческите си умения напълно безплатно.

Организаторите от Loud Concerts са се погрижили и за разнообразна програма от игри с феновете и състезания с награди.

LOUD RADIO:

През целия период на фестивала, феновете ще могат да слушат и от официалното LOUD RADIO. Екипът на ТАНГРА МЕГА РОК получи покана от организаторите на метъл форума да осъществи този съществен елемент от фестиваланата програма. По радиото ще звучат групите от фестивала, интервюта с групи и фенове, игри и актуална информация за случващото се в рамките на LOUD FESTIVAL 2012.

Излъчванията на фестивалното радио започват от мобилното студио в парка на Летище София точно в 12:00 часа на обяд на 1 юни – ден преди старта на концертите. Официалното фестивално LOUD RADIO ще се излъчва по САТЕЛИТ, онлайн на www.loudfestival.bg и в системата Vodafone Live.

Парти Зоната ще работи и след края на концертите в двата фестивални дни!

 

КЪМПИНГ:

Loud Festival 2012 ще отвори врати за най-нетърпеливите къмпингуващи още на 1 юни (петък) от 20:00 ч. За да издигнaт максимално бързо и лесно палатката си, феновете ще могат да наемат необходимите инструменти на място срещу депозит. Loud къмпингът ще разполага с тоалетни и душове, които ще са на разположение 24 часа в денонощието. При пристигането си на 1 юни, гостите на фестивала ще имат на разположение и вече работещи барове и кетъринг зона.

ВНИМAНИЕ!!! При пристигането си на къмпинга, всеки ще получи торба за отпадъци. Всеки, който предаде пълен чувал в специално изградения приемен пункт ще получи жетон за безплатна бира. Събирането на отпадъци е пожелателно, а не задължително!

Забранено е внасянето на стъклени опаковки, кенове, бутилки и храна в зоната на фестивала и къмпинга, лазерни фенерчета, хладно и огнестрелно оръжие!

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТЪП ДО КЪМПИНГА:

Къмпингът на Loud Festival 2012 ще бъде в специална зона от фестивала с обособен вход и пропускателен режим. Комбинираните билети (фестивал + къмпинг) са предназнaчени само за притежателите на палатки. Всеки, който посети LOUD FESTIVAL с палатка и пребивава в къмпинга може да покани до трима души (притежатели на обикновен двудневен билет). Двудневният им билет ще бъде заменен за гривна, която ще върви заедно със специален пропуск за къмпинга. Самият къмпинг ще бъде ограничен за достъп само от притежателите на пропуск за къмпинга.

Феновете, които предварително са закупили двудневен билет за фестивала и искат да ползват къмпинга, ще могат да получат пропуск срещу доплащане от 5 лева на палатка.

 

КЕТЪРИНГ ЗОНА И БАРОВЕ:

LOUD FESTIVAL 2012 ще бъде оборудван с няколко бара, в които ще могат да бъдат закупени различни алкохолни, безалкохолни и енергийни напитки.

На територията на фестивала ще има и специална Кетъринг зона, която ще предлага голямо разнообразие от храни и напитки. В кетъринг зоната ще има богат асортимент от скара, салати, супи и десерти.

Ето и някои от цените на храни и напитки в рамките на LOUD FESTIVAL 2012:

– Бира 0.4l: 2 лв.

– Минерална вода 0.5l: 1 лв.

– Кюфте / Кебапче: 1,5 лв.

– Пилешка сипа: 2,5 лв.

– Цаца – 3 лв.

– Водка (Царская), Уиски (Jim Beam, Tullamore Dew) 100ml – 5 лв.

 

ПАРКИНГ:

LOUD FESTIVAL 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестиваланата зона. Паркингът на Lufthansa Technik се намира на ул. Продан Таракчиев (след бул. Брюксел вдясно, към Терминал 2), точно до складовете на ORBIT Ltd. International Forwarding & Moving, срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен билет за LOUD  FESTIVAL 2012.

За да сте сигурни, че ще намерите свободно паркомясто, ви съветваме да посетите LOUD FESTIVAL 2012 в по-ранен час.

Ниво -3 на  паркинга на Терминал 2 ще бъде също резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоя ще се заплаща според тарифите на Летище София. Плащането се извършва в терминала.

Имайте предвид, че няма да е възможно влизането в рамките на LOUD FESTIVAL през аварийните изходи на паркинга.

 

ТРАНСПОРТ

За удобство на феновете на тежката музика на предстоящия LOUD FESTIVAL 2012, организаторите от Loud Concerts заедно с Център За Градска Мобилност предоставят безплатен автобусен транспорт след края на двата фестивални дни.

Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4 часа сутринта. Автобусите ще се движат регулярно от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на ул. Ген. Гурко.

 

БИЛЕТИ:

Билети за LOUD FESTIVAL 2012 все още могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

 

Специалният moto pass включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. Всичко това на цена от 99 лв. в мрежата на Eventim.bg.

На касите на фестивала ще могат да се закупят както двудневни, така и еднодневни билети.

В деня на събитието цените на билетите ще са:

– Еднодневен билет: 65 лв.

– Двудневен билет: 109 лв.

– Комбиниран билет (фестивал + къмпинг) – 114 лв.

– Moto Pass – 109 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото