Бира за смет на Loud Festival 2012

От днес влизат в продажба в търговската мрежа Мото Пас-овете за фестивала

 Поддържането чистотата на местата на провеждане на концерти винаги е едно от основните препятствия, пред които са поставени организаторите. Именно затова LOUD FESTIVAL 2012, Ecopack и “Бъдеще Сега” са си поставили за цел да запазят Парка на Летище София чист и да стимулират феновете на тежката музика да допринесат за опазването на парка.

В рамките на LOUD FESTIVAL 2012 ще бъде изграден специален приемен пункт за разделно събиране на отпадъци, съвместно с Ecopack и “Бъдеше Сега”, а навсякъде във фестивалната зона могат да бъдат намерени чували за боклук. Всеки, който предаде в приемния пункт пълен чувал ще получи жетон за безплатна бира.

Tова е възможност за посетителите на фестивала да бъдат отговорни и полезни към природата.

Друга интересна новина около фестивала е старта на продажбата на Mото Пас-овете за LOUD FESTIVAL 2012 в мрежата на Eventim.bg. Напомняме, че Мото Пас-ът включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната. Цената им е 99 лв., колкото нормален двудневен билет.

Мото Пас-овете са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg.

Стандартните билети за LOUD FESTIVAL 2012 са на цена от 55 лв. за еднодневен билет, а двудневните са по 99 лв. В деня на събитието и на място ще са с 10 лева по-скъпи. Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

 По време на LOUD FESTIVAL 2012 феновете ще имат удоволствието да видят 10 от най-актуалните и обичани метъл групи. W.A.S.P., SLAYER, SYMPHONY X, BEHEMOTH, LACUNA COIL, ANNIHILATOR, SOULFLY, MESHUGGAH, ASPHYX и TRISTANIА ще разтърсят Парка на Летище София в рамките на два дни, на 2 и 3 юни.

Освен страхотна музикална програма, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

По време на LOUD FESTIVAL 2012 ще има и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона, както и безплатен транспорт за феновете след края на концертите в двата дни.

Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда със съдействието на Летище София.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото