Графикът на групите на LOUD FESTIVAL

Вече са ясни и точните часове на излизане на сцената на групите от двата фестивални дни
По време на LOUD FESTIVAL 2012 ще звучи специалното LOUD RADIO. Екипът на Радио Тангра Мега Рок ще се погрижи за 24 часовата програма на фестивалното радио

Наближаващият с бясна скорост LOUD FESTIVAL 2012, по време на който в рамките на два дни феновете на тежката музика ще могат да видят 10 от най-актуалните и обичани от публиката метъл банди, ще има и собствено LOUD RADIO.
Екипът на ТАНГРА МЕГА РОК получи покана от организаторите на метъл форума да осъществи този съществен елемент от фестивалната програма. Излъчванията на фестивалното радио започват от мобилното студио на ТАНГРА МЕГА РОК в парка на Летище София точно в 12:00 часа на обяд на 1 юни – ден преди старта на концертите.

По време на целия фестивал ще можете да слушате:

– 24 часова програма, излъчвана директно от мястото на събитието, с микрофони зад кулисите и в специалното ни мобилно студио.
– Директни интервюта с артистите и групите, участници във фестивала;
– Пряко излъчване на части от техните изпълнения;
– Полезни новини и най-актуална информация за фестивала;
– Срещи и игри с феновете;
– Ретроспекции и истории на групите, които участват;
– Директни телефонни включвания на най-горещите метъл фенове с желания и поздрави…

Официалното фестивално LOUD RADIO ще се излъчва по САТЕЛИТ, онлайн на www.loudfestival.bg и в системата Vodafone Live.

Вече са ясни и точните часове на излизане на групите:

СЪБОТА 2 ЮНИ

17:00 – 17:45 – TRISTANIA
18:10 – 19:10 – LACUNA COIL
19:35 – 20:45 – BEHEMOTH
21:10 – 22:30 – SYMPHONY X
23:00 – 00:40 – W.A.S.P

НЕДЕЛЯ 3 ЮНИ

17:00 – 17:45 – ASPHYX
18:10 – 19:10 – MESHUGGAH
19:35 – 20:45 – SOULFLY
21:10 – 22:30 – ANNIHILATOR
23:00 – 00:40 – SLAYER

Голяма част от групите на LOUD FESTIVAL 2012 вече потвърдиха и участието си в така наречените Signing Sessions”, по време на които феновете свободно ще могат видят любимите си банди и да получат автограф от тях. Signing Session-ите ще се провеждат в специално изградена за целта палатка. Точната им програма ще бъде обявена преди фестивала.

Билети за LOUD FESTIVAL 2012 могат да се закупят ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Специалният moto pass включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. Всичко това на цена от 99 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Освен някой от най-добрите рок и метъл групи, LOUD FESTIVAL 2012 ще предложи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, метъл караоке, джаги и още. Очаквайте скоро подробна информация за Парти Зоната на фестивала.

LOUD FESTIVAL 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредствена близост до фестивалната зона.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото