Marta Gabriel (CRYSTAL VIPER) с песен за хорър филм

Marta Gabriel от хеви/пауър групата Crystal Viper ще участва с песен в новия хорър филм на Andreas Marschall.

Andreas Marschall е известен предимно с това, че е илюстратор на обложки за банди като Blind Guardian, Kreator, King Diamond, Obituary, Sodom, Running Wild… Сега той представя своя нов хорър-трилър, озаглавен “Masks”. Това е второто му творение след “Tears Of Kali” (2004) и трибют за стила “Италиански трилъри от ’70-те”.

“Masks” е мрачна и брутална история за Стела – млада начинаеща актриса, която се записва в частно училище по актьорско майсторство в Берлин. В школата се изучава екстремна актьорска техника, наречена “The Gdula Method”, която е един много опасен начин за изразяване на най-искрените и екстремни емоции на актьора. След причинените няколко убийства на студенти през ’70-те, методът е забранен. Официално…

Музикалното оформление на филма е дело на Orden Ogan’s Sebastian Levermann и Nils Weise. „Отварящата” песен е изпълнена от вокалистката на Crystal Viper, Marta Gabriel.

“Masks” към момента се представя по различни филмови фестивали, като вече има спечелени награди в Париж, Виена, Равена и Лийдс. Филмът ще излезе официално на DVD през октомври тази година.

 

Тук може да видите повече информация за Marta Gabriel и Crystal Viper.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото