Спечелете meet & greet с U.D.O.

Всеки фен, закупил билет за концерта на U.D.O. , може да изпробва своя късмет и да спечели среща с бандата. Двама щастливци, изпратили email на адрес: rockbarfans_udomeet@abv.bg, включващ три имена и номер на билета, ще видят съвсем отблизо своите любимци. Печелившите ще бъдат изтеглени с жребий на 10 февруари и ще бъдат уведомени чрез email за часа и мястото на срещата.

Германската легенда и бивш фронтмен на Accept Udo Dirkschneider пристига в София на 11 февруари в зала Универсиада с бандата си U.D.O. Концертът е част от турнето в подкрепа на новия албум “Steelhammer”.

Съпорт на концерта на U.D.O. ще бъдат техните сънародници BLACK BLITZ.

Билети за събитието на цена от 42 лева могат да се закупят в мрежата на eventim, както в деня на концерта, на касите на залата, на цена 48 лева.

За концерта в София бандата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Andrey Smirnov (китари), Kasperi Heikkinen (китари), Fitty Wienhold (бас) и Francesco Jovino (барабани).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото