CENTER записват албум, забиват ДНЕС в „Jet Rock“

 Стоунър квартетът Center е в студиото на Odd Crew, където записва дебютния си албум

Инструменталната стоунър рок банда е влязла в студиото на столичните метъл лидери Odd Crew в началото на месец май. С първоначална идея да запишат ЕР, Center са решили да съберат повечето от натрупания за двете години от създаването на групата материал, и да излязат с дебютен дългосвирещ албум по-късно тази година. Което само по себе си е събитие, тъй като ще бъде първият български запис в стила.

Междувременно Нуфри (Пиромания, Panycan Whyasker, Plastic Hi-Fi, R.O.B.T.F., Bastardolomey) е отправил покана към Center да свирят с новия му „шизо рок” проект Skitnicks.

Концертът е ДНЕС, 18 май, в новия клуб Jet Rock (бул. Тотлебен 38 (карта)). Вратите на клуба отварят в 21:00, входът ще бъде 8 лева. Преди и след групите ще дъни подобаващ стоунър/дуум рок, подбран от екипа на Rawk’n’Roll.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото