FYELD с два лайв клипа от „We Are Going To Мъглиж“ 2015.

FyeldГруув метъл дружината пусна за гледане в официалния си YouTube канал две изпълнения от участието им на тазгодишното издание на фестивала „We Are Going To Мъглиж„. Избраните от екипа на станалото ежегодно събитие песни са добре познатите „Adrenawheel“ и „U’re Makin’ Me Hard“. Два тима са заснели сетовете на всички банди през двата фестивални дни и се очаква в следващите седмици и други участници да представят свои видео записи. Сред появилите се на сцената в местността „Равня“ тази година бяха Млък!, Abysmatic, Dash The Effort, Doctor’s Gogo Band, Center и др.
Fyeld подготвят няколко концерта през януари с 40 Days Later, като в два от тях ще вземат участие и перничаните от Humanity May Sink, а едновременно с това работят и по монтажа на следващия си клип „The Underdogs Anthem“, режисиран от диджея на бандата Тимо Пуукко и заснет от Александър Станишев.

Fyeld – „Adrenawheel“

Fyeld – „U’re Makin’ Me Hard“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото