Украинската група MAJESTY OF REVIVAL издаде трети албум

‘DUALISM’ – това е третият албум на известната украинска група MAJESTY OF REVIVAL. За подготовката на този албум групата преустанови своята активна концертна дейност за цяла година. Целта беше музикантите да се съсредоточат единствено върху студийната работа по албума. За този период се измени състава на групата, протекоха много експерименти със звука и стила на групата. За това албумът се получи доста различен от останалите два. В него ще откриете абсолютно ново звучене на бандатата, започващ от поп-рок, преминаващ от готика и стигащ даже до фолк, завършващ с прогресивен траш.

Здрава ритъм секция, виртуозни басове, китарни и клавишни партии, изискани аранжировки, а също така и мощни вокали, всичко това е органично свързано в 14 композиции, в които чуете свежи и запомнящи се мелодии. Огромната роля в изумителния стил на новия албум изпълнява Дмитрий, който не само изсвирва всички китари, но и блестящо изпява и вокалните партии. Акустичната версия „Wolfheart“ е бонус песента в тавата, записано съвместно със струнен квартет, под ръководството на мултиинструменталистта David „Dagda“ Sanchez от испанската фолк-метъл група  Celtibeerian.

‘DUALISM’ излезе на 25.06.2016 благодарение на More Hate Productions/ AWAL LTD UK с поддръжката на Massive Sound Recordings. Неговото закупуване може да извършите от ТУК!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото