Благотворителното мото-рок парти на „Калашниците“ е на 2 април

kalashnicite plakat_otk2016_smИдва пролетта и времето за сбирките на открито. По този повод1 както всяка година по това време,
на 2-ри април, мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ са решили да ни изненадат с първото си мероприятие за 2016 година.
 Под името „Благотворително мото-рок парти за началото на топлите дни“, се крие весело настроение, много бира и топли мезета, всичко това съчетано с концертите на софийската банда TIME BOMB и любимците от пловдивската метъл върхушка KROSSFIRE, които се очаква да взривят природен парк „Побит Камък“, който се намира на 20км. от столицата, до с. Нови хан.
Протойерей Серафим Янев от Кремиковския Манастир ще направи водосвет на всички присъстващи за здраве и
безпроблемна година. Организаторите от мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“, обещават, както и до сега, да направят със своите три мероприятия през годината, благотворителна акция, която да помогне на дете, нуждаещо се от финансови средства за лечение.
Тази година детенцето се казва Радослав Стоянов на 8г., който страда от Детска Церебрална Парализа G80.0 и се нуждае от средства за провеждане на рехабилитации и активно лечение.
За повече информация може да посетите официалния сайт на клуба – www.KALASHNICITE.com и страничката във фейсбук.
Вход: СВОБОДЕН
Стягайте палатките и завивките и на 2-ри април ще се видим.
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото