AXL ROSE ще пее с AC/DC на 10 концерта

 

Новината бе потвърдена от сина на Malcolm Young

muscularaxlrose

Слуховете за присъединяването на Axl Rose към AC/DC бяха потвърдени от Ross Malcolm Young, син на съоснователя на австралийската рок група Malcolm Young, пише ultimate-guitar.com.

Истина е, лаконично коментира той.

Самият Malcolm Young от 2014 г. не е част от състава, тъй като се лекува от деменция.

Според информацията на ultimate-guitar.com, Axl вече е имал среща с членовете на AC/DC, на която са постигнали договорка вокалистът на Guns n’ Roses да пее на 10 концерта от американското турне. Все още няма официално изявление от страна на музикантите.
По-рано този месец бандата спря обиколката си в Щатите, заради проблеми със слуха на певеца Brian Johnson. Вместо датите да бъдат отменени напълно, от AC/DC решиха да си търсят гост вокалист. Иначе има надежди, че Джонсън ще се възстанови и ще пее в европейската част от турнето на рок динозаврите.
Самият Rose е в подготовка на друго важно събитие – събирането с част от членовете на GUNG N’ ROSES от края на 80-те и началото на 90-те – Slash, Duff Mckagan, Dizzy Reed. Те ще започнат да свирят през април, като също планират голямо турне.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото