Първи трейлър към компилацията “Decades“ на NIGHTWISH

Каквото и да си говорим, NIGHTWISH нямат нужда да бъдат представяни, тъй като те са безспорните пионери на симфоничния метъл и икони на целия жанр. Тяхната виртуозност е съвършенa, a вдъхновението им е жива страст! Финландските симфонични титани знаят как завладеят публиката, очаровайки я за секунди. От началото на тяхната кариера, започнала през лятото на 1996 г., те са смятани за образец на най-взискателните и композиционни музикални изкуства и иновативни песни.

Сега е време да погледнем назад, обръщайки внимание на изминалите 20 години. В подкрепа на световното им турне тази година, музикантите ще издадат страхотната компилация “Decades“ на 9 март чрез Nuclear Blast. Идеята на компилацията е да обедини най-важните песни на NIGHTWISH в два диска, включващи оригиналните версии на парчетата. Финландците са световно признати заради вълнуващото им приключение, което открива нови хоризонти и в памет на това, изданието “Decades“ включва най-феноменалните моменти в грандиозната им еволюция.

Днес, групата пусна първия трейлър, в който маестро Tuomas Holopainen говори за песните в компилацията и защо е избрал точно те да бъдат включени в нея.

Преди малко повече от час научихме, че NIGHTWISH ще се завърнат в България! Симфоничните титани ще оглавят втория ден на новосъздадения фестивал Varna Mega Rock, който ще се проведе на 18 и 19 август на пристанището в морския град, спретван за новата рок столица на България. Останалите участници, за които знаем до момента са GLENN HUGHES, Б.Т.Р., КИКИМОРА, КОНКУРЕНТ, BENDIDA и KROSSFIRE. Билетите за фестивала ще бъдат пуснати в продажба в полунощ на 14 февруари в мрежите на Eventim и TicketMall. До края на месеца ценните хартийки ще се разпространяват на цена от 70 лв., до 18 юли ще струват 90 лв., а след това цената им ще бъде 120 лв. Билетите ще бъдат за двата дни на събитието, като засега не се планира да бъдат пускани и еднодневни.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото