Концерт на INTERWOVEN PROJECT и КАЙНО ЙЕСНО СЛОНЦЕ

На 3-ти април от 21:00 часа в бар „Тънка Червена Линия“ (София) ще се проведе концерт на Interwoven Project и Кайно Йесно Слонце.

Interwoven Project е музикален и танцов проект от Испания, занимаващ се с фламенко. Кайно Йесно Слонце работят върху български фолклор. Двете групи ще се качат на сцената заедно, а какво точно ще излезе от това – ще се види на място. :)

Пушенето няма да бъде забранено, но от двете групи ще бъдат много задължени ако не се пуши. Също така е препоръчително по време на концерта да не се снима със светкавица, но ще бъдат благодарни ако после споделите снимките си с тях и им позволите да ги използват.

Дата: 03.04.2012
Начало: 21:00
Вход: 8 лв.

Повече информация за ипанския проект Interwoven Project ще намерите на официалния им сайт  www.interwovenproject.com , а за Кайно Йесно Слонце – на тяхната фейсбук страница.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото