MONOTHEIST с нова песен “Twilight Of The Wolves”

MonotheistПрогресив дет метъл групата MONOTHEIST от Флорида пусна нова песен от предстоящия си албум, „Twilight Of The Wolves“. Това е първата песен от две години насам и е с участието на новия вокалист Cooper Bates, който замести JJ Polachek. В момента бандата работи по следващия си албум, наследник на „Scourge“ от 2018г., Планиран е за издаване през 2021г.

 

МONOTHEIST за“Twilight Of The Wolves” :

Това е една от първите песни, написани за следващия албум, който ще е озаглавен „Umbria Imperium“. Въпреки че последният ни запис, „Scourge“, излезе точно преди две години, по-голямата част от музиката всъщност беше написана години преди това. Исках да пуснем музика на пазара, която представя кои са МONOTHEIST в този момент и тази песен е точно това. Tекстът отразява основната тема на предстоящия албум – става дума за последствията от допускането на отрицателните влияния, които се насаждат в живота на различни нива (политически, социални, лични и т.н.). Даването на негативните мисли да прераснат от наченки на мрак в чудовищен кошмар. Важно е да сме бдителни и да работим за самозащитата си.

Имаме нов вокалист, който може би е познат на феновете. Той е  бившият ни барабанист, Cooper Bates. Когато JJ си тръгна, Cooper беше достатъчно благосклонен да стане вокал и да позволи на страхотния Chris Stropoli (THY ANTICHRIST) да поеме барабаните. Тази промяна определено ни направи по-силни като група, особено с таланта на Chris в писането на песни. Oттеглянето на JJ беше неприятно и определено остави големи очаквания към наследника му, но Cooper носи своята собствена енергия и има усет към нещата, които прави. Радваме се да запишем този нов албум с него като вокалист. Всички сме супер горди от това как се развиват песните и се надяваме, че ще успеем да приключим в началото на следващата година.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото