ГРАНУЛОМ с успех и в Германия

След като подлуди сръбската публика с изпълнения на живо, сега Гранулом зариби немските фенове на метъла с новия си албум. Както при успеха на своето E.P. „Утопия” в Германия преди време, в момента групата се радва на голям интерес към албума „Тихо”. Първата партида дискове свършила буквално за дни и бандата подготвя нов колет с музикални носители. Най-интересното е, че текстовете на всички песни са на български език, който явно се харесва на чуждоезичните любители на твърдия саунд.

В момента Гранулом подготвят поредица от концерти за промотиране на „Тихо” в България. Първият е на 18.01. в габровския кафе-клуб „Белия вълк”, който по ирония на съдбата носи името на един от хитовете от новата тава. Следва гиг в Севлиево на 19.01.

 1. #1 написан от Captain Black (преди 8 години)

  Е, хайде малко по-сериозно! Стегнете сe малко! Какво е това понятие „тираж на CDR“? Такова животно няма! И сте объркали заглавието на прес-съобщението, трябваше да е „Гранулом подаряват 12 CDR-ки на германско дистро“ – източник на информация – Metaleros Records – http://www.metaleros.de/mailorder.html
  В Германия продажбата на Си Ди Ар-ки е забранена!

  • #2 написан от ArthurDent (преди 8 години)

   Това сме получили и публикували. Дали са 12 и/или CDR-ки ние няма как да знаем. Получавам инфо от групата и PR и пускаме.

  • #3 написан от joro (преди 8 години)

   Podareno malko trudno….Granulom ne rabotqt bez pari budi siguren…

 2. #4 написан от гранулома (преди 8 години)

  Че ние да не сме Рампарт да подаряваме! Марче,като ни ядеш лайната поне се пиши….

  • #5 написан от Ренета (преди 8 години)

   Не знам подарили ли са ги,но факт албума е жесток и подобни злостни изказвания могат да са само от човек,който им диша прахта. Гранулом са банда,на народа и за народа,истински,земни и талантливи. Без да се изхвърлят излишно,това което е трябвало да покажат са го направили. БЕЗ ДА СЕ „БИЯТ“ В ГЪРДИТЕ КОЛКО АЛБУМА СА ЗАПИСАЛИ !!!

 3. #6 написан от гоберизрастък (преди 8 години)

  страхтно – продължавайте все така. бг има нужда от народни будители…

 4. #7 написан от Калин (преди 8 години)

  Дайте един диск с албума ,че като в Англия да го пусна там за да зарибя ако има рокаджий – метъл фенове !!!

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото