All Shall Perish с ново видео

Клипът е към песента “ There is nothing left “ от предстоящия да излезе на 29-ти Юли албум – “ This Is Where It Ends „.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Траклист :

01. Divine Illusion
02. There Is Nothing Left
03. Procession Of Ashes
04. A Pure Evil
05. Embrace The Curse
06. Spineless
07. The Past Will Haunt Us Both
08. Royalty Into Exile
09. My Retaliation
10. Rebirth
11. The Death Plague
12. In This Life Of Pain
13. Nobleza En Exhilo
14. Surprise! You’re Dead!

  1. #1 написан от j (преди 8 години)

    Първия албум беше толкова як, но дотам… за съжаление

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото