Драстични промени в редиците на ALL SHALL PERISH; Eddie Hermida се завръща

 Както повечето от вас знаят, преди 2 години разбрахме, че Eddie Hermida напусна ALL SHALL PERISH, за да запълни празното място за вокалист, оставено в SUICIDE SILENCE след смъртта на Mitch Lucker. Това, естествено, постави ALL SHALL PERISH в доста неизгодна позиция.

 В началото на тази година Nuclear Blast потвърдиха, че нов албум от ALL SHALL PERISH ще има. Вчера беше обявено, че Francesco Artusato, Rob Maramonte, оригиналният басист Mike Tiner и барабанистът Adam Pierce са напуснали групата.

 Новите попълнения в редиците на ALL SHALL PERISH са стари членове на групата, които се завръщат обратно. Вокалисти ще бъдат първият фронтмен на групата Craig Betit, който от време на време ще помага с вокалните дейности и завърналият се Eddie Hermida, китаристите Chris Storey и Ben Orum, китариста Caysen Russo, който се завръща като басист и първия им барабанист Matt Kuykendall. Естествено, задълженията на Eddie към SUICIDE SILENCE остават и ще работи с двете банди.

 Hermida, Orum, Storey, Russo и Betit сега са обнадеждени да покажат музиката си на своите фенове, гарантирайки, че завета на ALL SHALL PERISH остава непокътнат.

И така, ALL SHALL PERISH вече са:
Hernan „Eddie“ Hermida – Вокали
Ben Orum – Китара
Chris Storey – Китара
Caysen Russo – Бас
Matt Kuykendall – Барабани
Craig Betit – Additional VoKills
Eddie Hermida

 

  1. #1 написан от mi az sum koi da sum (преди 6 години)

    А ко стаа със suicide silence, друг чичка ли ше търсят ?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото