ЦАР ПЛЪХ представят „Бог за ден“

След успешната си колаборация с BLDRSH за песента „Няма да се връщам“, Цар Плъх правят решителна стъпка напред с първата си самостоятелна песен „Бог за ден“. Песента, която излиза днес, представя на света новата посока на групата и отваря врата към следващата глава от тяхното музикално пътешествие.

Смела и категорична, „Бог за ден“ съчетава динамиката на модерния метъл и рок с мощни китарни рифове и интензивни синтезатори, създавайки уникален звук, който провокира слушателя не само на музикално, но и на емоционално ниво. Текстът се подиграва със съвременната култура на презадоволяване, поставяйки под въпрос ценностите и идеалите, които доминират ежедневието ни. В свят на изобилие, където все пак не спираме да търсим повече, Цар Плъх предизвикват публиката да преосмисли кое е наистина важно.

„Бог за ден“ е първото от няколко предстоящи парчета oт дебютния албум на Цар Плъх. След динамично лято, изпълнено с концерти и участия, групата се съсредоточава върху продукцията на новия си материал, обещавайки свеж и изпипан звук, който ще се разгърне до края на годината.

Песента е вече достъпна във всички стрийминг платформи, а видеото към „Бог за ден“ излиза днес, 4 октомври, в 11:00 в официалния YouTube канал на групата. 

Следете ги в социалните мрежи за още новини и предстоящи събития.

@Facebook Цар Плъх 

@Instagram Цар Плъх 

====

Цар Плъх са: 

Коста Коларов – вокали и китара
Димитър Димов – бас китара
Теодор Чирпанлиев – барабани

Press & Management: Projector Plus

Продуцент: Коста Коларов
Текст: Коста Коларов
Музика и аранжимент: Коста Коларов, Теодор Чирпанлиев, Димитър Димов
Запис и микс: Audioslot, House no feed records

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото