Седем групи ще свирят на откриването на ловешка сцена за музика

Ловеч ще се сдобие с голяма зала за концерти,тя ще заработи през септември на мястото на бившето кино Димитър Благоев, което ще се казва Вуду Лайв Клуб. Капацитетът на залата е около 1200 правостоящи.

Тритонус Медия и Вуду Лайв Клуб се спряха на най-доброто от българската пънк сцена за откриването на единствената засега концертна зала в Ловеч на 21.09.2024. Заедно със Светльо & The Legends на ловешка сцена ще можем да видим още цели 6 пънк и ска групи, както следва:
МЗП (Място за пушене)
Оркестър Че
Легопартс
Базука Гиганта
Сърмата Хари
Доктор’с Гого Бенд

Към седемте банди ще се присъедини и DJ Omen, а за перфектния саунд ще се грижи ловешката фирма Soundman Shop начело с Атанас Енев.

Билети ще могат да бъдат закупени съвсем скоро от мрежата на Евентим, както и на място. Билетите са ограничени до 800 и ще имат различна цена в зависимост от датата на поръчване – в първата седмица ще са 35 лв, до 20.09 ще бъдат на цена 40 лв, а в деня на събитието 45 лв. Вратите ще отворят в 17:30, а организаторите обещават повече от 6 часа перфектно забавление!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото