„Култов Коледен КонЦерт“ с Кольо Гилъна, Ерол от Уикеда, Светльо Хиподилски и Сърмата Хари

Първите букви на певците образуват дума, която напълно ще пресъздаде обстановката на 7 декември в клуб Микстейп 5!

Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена – Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари, ще зарадват фенове, запалянковци и страстни поклонници с “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в клуб “Микстейп 5”. Празничното събитие ще започне точно в 22.00 ч. и се очаква да бъде с подобаваща продължителност и настроение. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21.00 ч.

svetlio erol sarmata kolio

 

Първото “Хо-хо-хо” за вечерта ще дойде от Сърмата Хари, чиято визия е доста близка до тази на Белобрадия старец . След него рефрена ще поеме невижданият скоро на сцена – Ерол от Уикеда. През юни тази година, той обяви края на групата, но явно това не означава край на смислената музика, която е написал. След Ерол следва още по-ексклузивното участие на друга култова личност – Кольо Гилъна, който пък не се е появявал в клуб от години. Под енергичния и стегнат съпровод на “Svetlio & The Legends” легендарният вокалист ще изпълни емблематични парчета от репертоара на КГБ (Кольо Гилъна Бенд) и, разбира се, „Контрол„. И за да е пълно щастието – към бандата от любими герои-вокалисти ще се присъедини и самият Светльо Витков.

Той и настоящата му банда “Svetlio & The Legends” са добре познати на феновете. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации “Хиподил” и “Холера”, дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два издадени албума до сега – „Bulgarno” и „Iban”. Всеки момент на пазара ще излезе и третият им албум – „Пени се!“

 

БИЛЕТИТЕ за “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в “Микстейп 5” се продават с пълна сила в онлайн системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на “Арена Армеец”, Технополис. Цената им е 25 лв, а на място в деня на концерта ще струват по 30 лв.

Скочете в “Култовият Коледен КонЦерт” с Кольо Гилъна, Ерол, Светльо Витков и Сърмата Хари и стартирайте коледния маратон още на 7 декември от “Микстейп 5”!

Присъединете се към събитието във фейсбук – ТУК.

БИЛЕТИ има – ТУК.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото