Наближава концерта на JACK SAVORETTI

Джак Саворети е английски певец и текстописец с италиански, полски и немски корени, който е на сцената вече повече от шестнадесет години. През това време той има седем издадени албума, два от които достигат номер 1 в класациите за албуми във Великобритания – „Singing To Strangers“ през 2019 г. и най-новият „Europiana“, записан в Abbey Road Studios през 2020 г. и преиздаден през 2021 г. с допълнителен материал.

Джак наскоро записа своя 8-ми албум, песни от който ще представи за първи път пред българска публика в понеделник – 23 септември в Зала 3 на НДК.

Посетителите на концерта ще влизат през централния вход на НДК. Вратите отварят в 19:00, началото е в 20:00, a специален гост на Jack Savoretti в София ще бъде инди, фънк и фолк-рок изпълнителят с испански и британски корени Gizmo Varillas.

Преди и по време на концерта ще работят два бара и щанд за тениски на Jack Savoretti, като за предпочитане е посетителите да използват ПОС терминалите за плащане.

Малкото останали билети на цена от 75 до 105 лева се продават на касите на Ивентим и онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/jack-savoretti-sofiya-national-palace-of-culture-hall-3-1420188/performance.html

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото