Тийзър от новия албум на АРКОНА

През май месец тази година можем да очакваме официалната поява на новия дългосвирещ албум на фолк метъл руснаците Аркона, „Yav“. Наскоро групата обяви както новия си барабанист и една интересна колаборация, така и новината, че вече напълно е завършила работата по албума:

Гордо можем да обявим, че работата по новия ни албум „Yav“ приключи и мастерираното  CD е изпратено на Napalm rec. Тези 70- минути музика ни отнеха много нерви, време и сила, и сега най-накрая можем да кажем „Да, направихме го!“. Всички музиканти, които взеха участие в записите показаха най-високото ниво на музикалните си способности. Понякога трябваше да се връщаме назад и да учим как да свирим на даден интрумент отново, но сега, когато цялата работа е зад гърба ни, можем да кажем, че е нова крачка в творчеството ни и този 3-годишен път е завършен!

Вече можете да видите обложката на новата творба и да добиете представа как звучи едно от парчетата, „Na strazhe novyh let“, чрез пуснатия до момента негов тийзър на този линк.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото