HAGGARD идват за трети път у нас

 Firestorm Productions с гордост представят немските симфоник легенди HAGGARD за трети път в България!

 След първото си гостуване тук през 2008 г., за последно видяхме групата на сцената на Летния театър в Пловдив за спектакъл с Пловдивската филхармония през 2010 г. Тази пролет те отново ще се обърнат към Балканите за една специална среща с българските фенове! Една сцена – 13 музиканти!

 HAGGARD идват директно от Германия и са група с над 20-годишна собствена музикална история. Създадени през 1989, те често сменят членовете и броя на музиканти в състава си. Стилът им е необичаен и разнороден – песните им срещат отблизо класическа и средновековна музика с дет, прогресив и дуум метъл. Последният излязъл до момента студиен албум е “Tales of Ithiria“ (2008).

 Разнообразието от стилове, които германците съчетават, както и впечатляващият брой музиканти на сцената обещават едно интересно шоу и вълнуващо преживяване!

 Събитието ще се състои на 12.05. 2016 г., а мястото е клуб “Mixtape 5“ (бул. България, подлез “Галерия”) в столицата.
Вратите ще отворят точно в 20:00 ч.!

 Билети в предварителна продажба са пуснати в мрежата на TicketLogic на цена от 35лв. като в деня на концерта и на входа ще са на цена от 40лв. Билетите могат да бъдат закупени и онлайн на този адрес.

18+
*Клубът не работи с резервации.
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Haggard @Sofia, Mixtape 5, 12.05.2016

  1. #1 написан от Black Adder (преди 7 години)

    Страхотна новина!! Единствено се питам как ще се поберат на сцената на микстейпа

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото