Спечелете две покани за концерта на HAGGARD

HAGGARD 2018 sfMetal Hangar 18 с любезното съдействие на Firestorm Productions ви дава възможност  да спечелите две покани за концерта на HAGGARD!

Играта стартира днес и крайният срок за участие е 18 часа  на 25 октомври.

Условията са стандартните.

За хората, ползващи Facebook:
Харесайте“ и „Споделете“ (публично) плаката за концерта и коментирайте с любимия си видеоклип на някоя от групите, участващи в концерта. След това изпратете имената си (и прякор, ако имате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com с тема/subject: HAGGARD.

За читателите ни без Facebook профил:
Изпратете отговор на въпроса: „Колко групи общо ще участват на концерта на 27 октомври?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: HAGGARD. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

 

Както вече ви съобщихме, немските легенди HAGGARD ще забият на сцената в клуб „Mixtape 5” на 27-ми октомври тази година.

На сцената HAGGARD ще бъдат в състав от 12 човека като ще изпълнят песни от всичките си албуми досега, а изненадата на вечерта ще бъде чисто ново парче на бандата.

Билетите са в продажба, ексклузивно в мрежата на Epay-GO, като могат да бъдат закупени он-лайн на този адрес, както и във всички каси на EasyPay в страната.
В предварителна продажба, билетите са на цена от 45лв. В деня на събитието и на входа, цената ще е 50лв.

Отваряне на вратите: 19:00ч.
Начало: 20:00ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото