SABATON се срещат с фенове в столичен клуб

На 17 март в столичния бар RockIT ще се състои уникален по рода си купон. B 17.00 часа ще стартира before patry, включващо среща с участниците в SWEDISH EMPIRE TOUR 2013. Официално от щаба на шведската бойна машина SABATON е потвърдено 100% присъствие на бандата, а в най-скоро време организаторите очакват официално потвърждение и от ELUVEITIE и Wisdom. 

На грандиозния купон всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или просто да си поговори с тях. Музиката, която ще звучи ще е своеобразен микс от любими песни и изпълнители на гостите.  

Поради големия интерес, на входа предимство ще получат притежателите на пропуски за концерта на следващият ден, като същите ще се продават и на входа. 

Преди няколко дни SABATON се превърна в най-титулованата шведска група, добавяйки още три награди и от Bandit Rock Awards 2013, където спечелиха и трите номинации за: 

– Най-добро live изпълнение;

– Най-добра шведска група;

– Най-добър шведски албум.  

Събитие: Before Party, Meet and Greet, SWEDISH EMPIRE TOUR 2013;

Дата: 17.Март.2013 от 17.00 часа;

Място: RockIT;

Вход 5 лева. 

Напомняме, че едно от най-очакваните събития, а именно концерта на SABATON, ELUVEITIE и WISDOM, ще се състои в столичната зала „Универсиада” на 18 март 2013 г.

Събитието е продължение на победоносния марш на SWEDISH EMPIRE TOUR и част от източноевропейското турне за следващата година.

В продажба e пусната и VIP добавка към билета.

Добавката е на цена от 35 лева и включва малка почерпка, правото на място, отделен вход и достъп до официалната ложа на залата. Същата се намира в центъра на трибуните, като за комфорта на гостите е направена организация по допълнително обслужване (сервитьор) и охрана. Също така VIP статута ще дава предимство на достъп до бар в непосредствена близост до ложата и отделна тоалетна.

Билети могат да бъдат закупени от сайтовете и мрежите на Eventim.bg и TixGate.com
VIP Добавки САМО в мрежата на EVENTIM.BG

Germanos, Ofice1Superstore, OMV, На Тъмно, Metal Heaven, Магазин Яко, Пикадили, ESPO Group, Orange, Техномаркет, Мултирама, Outlet Alex, НДК, касите на Изипей (EasyPay)* в ЦЯЛАТА страна!

*Някои Каси на Изипей (EasyPay) се намират в Моловете в страната, НДК, магазини Фантастико и Билла, в някои пощенски станции!

Билети 35 лева/ 40 лева в деня на събитието.
VIP Добавка 35 лева.

Очаквайте МНОГО скоро още новини!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото