Tarja Turunen и Marco Hietala ще излязат на една сцена през декември

 Както всяка зима, така и тази финският звезден проект RASKASTA JOULUA ще потегли на турне из Финландия. Тази година, групата се ще осъществи 25 концерта, в който участие ще вземат редица световно известни музиканти. Част от RASKASTA JOULUA са музиканти от NIGHTWISH, SONATA ARCTICA, AMARANTHE и други. Освен редовните изпълнители, за някои от датите участие ще вземат и познати на всички ни гост-музиканти. Интересното този път е, че към последните 4 дати ще се присъедини финския славей Tarja Turunen, което означава, че след 12 години тя и Marco Hietala отново ще бъдат на една сцена.

Пълни подробности, както и завършен списък с изпълнителите за всяка дата, може да намерите на този адрес.
raskastajoulua-kuva

  1. #1 написан от Анонимен (преди 4 години)

    Не вярвам да има драми. Както Марко, така и Таря са професионалисти. Най-вероятно ще разменят някоя и друга любезна дума и останалото ще е музика.

    Според мен щеше да е по-разгорещено, ако групата не се спряваше добре след раздялата, но Nightwish са се представяли повече от блестящо от тогава.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото