Anna Murphy от ELUVEITIE пропуска предстоящото турне

Швейцарците Eluveitie, които ще гостуват в столицата ни на 18 март заедно със Sabaton и Wisdom, разпространиха следното съобщение:

Anna Murphy

Anna Murphy

Anna Murphy, която се разболя през месец декември и беше принудена да пропусне турнето ни в Южна Америка, за съжаление няма да има възможност да се присъедини и към предстоящото ни турне със Sabaton. В момента тя е в средата на лечение, което продължава няколко месеца, за това няма да може да свири на концерти през следващите седмици. Въпреки че това е тъжна новина и Ана страшно много ще ни липсва по време на турнето, ние все пак ще направим всичко възможно да се представим по начина, който феновете заслужават. Ана има нужда от още време, за да се възстанови напълно и вече няма търпение да се присъедини отново към нас колкото се може по-скоро. Благодарим за разбирането и за всички прекрасни съобщения, които Ана получи през последните седмици.

  1. #1 написан от UnholyUnion (преди 9 години)

    Да има едно хубаво нещо на този концерт … и то да го отсъства ‘баси!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото