Darkfall-AtTheEndOfTimesCoverАвстрийската дет-траш банда Darkfall пусна видео към песента „Ride Through The Sky“. Това е отварящото парче от чисто новия им албум „At The End Of Times“, който ще се появи на 8 септември.

1. Ride Through The Sky
2. The Breed Of Death
3. The Way Of Victory
4. Deathcult Debauchery
5. Ashes Of Dead Gods
6. Your God Is Dead
7. Blutgott
8. Welcome The Day You Die
9. Ash Nazg – One Ring
10. Land Of No Return MMXVII