Промоция за гостите на София за концерта на O. CHILDREN

Rawk’n’Roll и Canapé Connection със специално предложение за феновете на O. Children, които ще пристигнат в София за концерта.

Утре, 19 февруари, лондонската пост пънк/ню уейв сензация O. Children ще свири в клуб Mixtape 5, като съпорт е родната дарк уейв група Voyvoda. Концертът е последен от кратката европейска обиколка на британците и е единственият за източна Европа за това турне, заради което очакваме и интерес от съседните ни държави.

По тази причина приятелите ни от Canapé Connection (ул. Уилям Гладстон 12 А) отпускат специална промоция за почитателите на O. Children, които ще пътуват до София за концерта на британците. Всеки техен гост, който покаже билета си за концерта, ще ползва 10% отстъпка от цените за нощувка в хостела. Предложението е валидно и за всички гости на столицата от други градове в страната.

Вратите на клуб Mixtape 5 ще бъдат отворени в 19:30, а Voyvoda ще излязат на сцената в голямата зала малко след 20:00 часа. O. Children ще започнат около 21:30.

Билети все още се продават за 22 лева в мрежата на Eventim (Orange, Germanos, Multirama, Office 1, Technomarket, Piccadilly, OMV, както и в централния им офис на ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3), като утре ще струват 26 лева.

Линк към събитието във Facebook:

Линк към билети в Eventim

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото