Двоен постер за концерта на O. CHILDREN

Rawk’n’Roll с гордост представят постерите за концерта на O. Children и Voyvoda на 19 февруари в клуб Mixtape 5. Красивата визия е дело на талантливия артист и наша близка приятелка Емануела Беловарски (нейни творби можете да разгледате на този адрес). Когато Еми е готова с вариантите за плакат за концерта, организаторите не успяват да се спрат само на един, така че пускат две сходни визии за постер, които ще красят стените на софийските сгради след няколко дни.

Знаете, че на 19 февруари лондонската ню уейв/пост пънк банда O. Children, предвождана от внушителния Тоби О’Кенди, ще свири в клуб Mixtape 5, а преди тях на сцената в голямата зала на клуба ще видим българската дарк уейв/пост пънк гордост Voyvoda.

За концерта си в София O. Children летят директно от Лондон, като това ще бъде единствен лайв на британците на Балканите за този сезон. Поради тази причина билети за концерта се продават в мрежите на Eventim и в съседните ни държави. Можете да ги купите на цена от 22 лева от касите на тикет агенцията в магазини Orange, Office 1 Superstore, Multirama, Техномаркет, Пикадили, Photosynthesis или в офиса на Eventim на адрес ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3. На входа на Mixtape 5 в деня на концерта, билетът ще струва 26 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото