„Маймунарника“ отваря врати за сезон 2017

maimunarnika opening 2017The big opening ще е цял месец, така че виж какво те очаква – много музика, концерти и тематични дневни събития.

Ето с какво започваме.

Голямо откриващо парти на 13-ти май, в което обичайно ще те срещнем с почти всички, с които обичаш да се срещаш в Маймунарника. И не само с обичайните заподозрени около теб, ами и с UNKLE BILLY, Merudia, COOL END THE GHE, Таралежков, BGz (acoustic set), бат‘ Невен и още. С първите 300 ще си кажем наздраве с безплатна бира от Tuborg.

Броиш до 5 след това. 5 дни след това и четирима и една Ния идват в Маймунарника за първото за сезона включване на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ при нас. Какво и как ще правят, можем да разчитаме само на легендите, но е доста сигурно, че ще чуем „Денонощен магазин“, „Вендъж когато“ и „Ракийчице“. Миналата година станаха на 20‘, а сега абсолютно по американски легално ще могат да енергизират и завоалират сцената на Маймунарника.

След това бруталния джангър на ансамбъл Svetlio & The Legends и музикален състав Докторс Гого Бенд ви канят в гората, за да се опияните с хмелени отвари покрай музиката им.

И накрая на този epic откриващ месец идват Београдски синдикат след близо 18 години из хип-хоп полята на Балканите. Единайсетте от Синдиката ще разбушуват сцената ни с бурен и ангажиращ хип-хоп и надъхваща музика, която не бяга от проблемите на улицата и обществото.

Билети за концерта можеш да закупиш в мрежата на ticketlogic.bg, на място или в MY TAPAS BAR.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото