O. CHILDREN: „В София беше един от най-хубавите ни концерти изобщо!“

След концерта си у нас, англичаните влизат в студио в началото на март, за да започнат работа по третия си албум и се надяват след това да се срещнат отново с българските си фенове.

Буквално минути след като слязоха от сцената в голямата зала на клуб Mixtape 5, британците от O. Children споделиха възторга си от чудесната българска публика. „Ама те наистина бяха страхотни, нали?!”, невярващо питаше басиста Хари Джеймс в бекстейджа на групата.

Въпреки сериозните здравословни проблеми на Андрю Стелт и Хари Джеймс, които сформират ритъмсекцията на O. Children, след страхотния прием от близо 400 души в залата (за да сме съвсем точни, 300 билета и около 100 гости, групи, медии и приятели), момчетата от Лондон слязоха от сцената по-щастливи и заредени с енергия, отколкото при кацането си на софийското летище. Подгрятата от Voyvoda публика, тотално подивя по време на сета на британците (да, дори имаше пого!), а сред най-шокиращите и приятни изненади за тях самите, бяха няколко души в тълпата с тениски на Bono Must Die – предишното амплоа на Тоби O’Канди и компания.

За съжаление на феновете си в България, O. Children бяха разпродали мърчъндайза си при предните си концерти в Италия и носеха само тениски, но обещаха да изпратят пакет с дискове и плочи, които ще могат да бъдат закупени през сайта на организаторите от Rawk’n’Roll.

Снимки от концерта могат да бъдат видяни тук и тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото