Две партита ще загреят феновете O. CHILDREN и VOYVODA

Две партита с ню уейв и пост пънк очакват феновете на алтернативната музика в София тази и другата събота.

Вижте поканата на организаторите:

„С помощта и инициативата на наши приятели, от Rawk’n’Roll сме подготвили две партита през двете съботни вечери, делящи ни от концерта на британците O. Children и Voyvoda на 19 февруари в клуб Mixtape 5.

Тази събота, 9 февруари, в новия клуб Neu! Berlin (на ъгъла на улиците Султан тепе и Черковна, зад Сердика Център София) водещият от радио Z-Rock Краси Москов ще представи своите виждания относно възраждането на ню уейв и пост-пънк музиката. Ще подгреем подобаващо и по повод на идните концерти на O.Children и Chinawoman (13.02, Парти Център 4КМ, организиран от DerCircle), а двама от вас ще имат възможността да спечелят чрез томбола покани за концерта на O.Children и Voyvoda на 19 февруари.

На 16 февруари, в уютния The Egg Bar (ул. Лом 1, до метростанция Сердика и бул. Ал. Стамболийски) ще гледаме концертни записи и видеоклипове на O. Children и Voyvoda, а вечерта ще бъде допълнена от подбрани песни, пълни със синтетичен хлад и заредени с пост пънк и ню уейв естетика. И отново ще дадем покани за концерта на двама от вас.

Билети на цена 22 лева можете да закупите от мрежата на Eventim (Orange, Germanos, Multirama, Office 1, Technomarket, Piccadilly, OMV, както и в централния им офис на ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3), като в деня на
концерта ще струват 26 лева.

Линк към New Wave Revives in Neu Berlin:

http://www.facebook.com/events/141572916004955/

Линк към събитието във Facebook:

http://www.facebook.com/events/445863705461519/

Линк към албума на Voyvoda “Изток”:

http://voyvoda.bandcamp.com/album/iztok

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото