TAAKE ще преиздадат „Doedskvad“

taake1

Това ще се случи този септември чрез Dark Essence Records. Отдавна изчерпаният, но все още силно търсен от феновете и признат за шедьовър в стила си албум на TAAKE, „Doedskvad“, ще бъде преиздаден на винил и ще види бял свят на 6 септември. Обложката за винила се различава от тази на оригиналното издание на Dark Essence и е тази, която е била използвана само за лимитираното винилово издание, което е било налично в Perverted Taste, и което също е разпродадено и вече не е налично.

Още след първото му издание през 2005г. албумът се превръща в образец за стила. „Doedskvad“ формира финалната част от класическата трилогия на TAAKE, която включва и алубмите „Nattestid“ и „Bjoergvin“. Записан е в легендарното Grieghallen Studios с гост участие на Nattefrost (CARPATHIAN FOREST), Nordavind (ex-CARPATHIAN FOREST) и Taipan (ОRCUSTUS). Винилът е наличен за предварителни поръчки на този адрес, а по-долу може да чуете и албума.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото