Светльо & The Legends с промоция на новия албум

Светльо & The Legends ще промотират новия си албум Iban с голям концерт в София. Той ще се състои на 27-ми май, петък, в Борисовата градина – клуб Pork Pie. Събитието се осъществява с приятелската подкрепа на Jack Daniel’s и съдействието на Строежа.

Предтоящият концерт в столицата е първи за бандата от близо една година насам, като е твърде вероятно да бъде и единствен за 2011-та. В същото време събитието в Порк Пай е логично продължение на успешното турне на Светльо Хиподилски & The Legends, провело се в края на април и началото на май. Седемте концерта в Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас, Стара Загора, Свищов и Габрово минаха при излючителен успех. Клубовете достигаха максималният си капацитет часове преди началото на живите изпълнения и достъпът бе ограничаван.

Светльо Хиподилски залага на ударен сет – атрактивна смесица от парчета на Хиподил и Легендите, плюс по кавър на Моторхед и Джони Кеш, което предразполага за една веселяшка и приятелска атмосфера. Сред парчетата, включени в над двучасовата листа, освен тези от новия албум, влизат още „Бате Гойко“, „PVC“, „Грозна си като салата“, „L.A. но моме“, „Овци“, „Нова градска“, „Брус Лий“, „Фани“, „Облаци“, „Асамблея на мира“, „Ой ти, Черно море“ и много други.

Концертът на 27-ми май е предвиден за 20:00 ч., а билетите ще се разпространяват само на входа на цена от 8 лв. От този сезон клуб Pork Pie разполага с повече площ – с капацитет от над 2000 души, по-голяма сцена и добре уреден пропусквателен режим.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото