На 31 август и 1 септември Севлиево отново ще бъде рок

Sevlievo Sponsori_NEWPero Defformero, ФСБ, Ахат, P.I.F., Mири, Обратен ефект, Светльо & the Legends и Северозападняците забиват в Средновековния град и крепост “Хоталич

На 31 август и 1 септември Севлиево отново ще бъде рок. Средновековният град и крепост “Хоталич“ очаква хиляди фенове на качествената музика и истинския купон под звездите.

Фестивалът е с вход – свободен, организиран е изцяло от Община Севлиево и спонсорите: Идеал Стандарт, Bulstrad, Винпром Троян и книжарница M-ПРЕС, с медийното партньорство на: БНТ, телевизия Европа, БГ Радио, www.metalhangar18.com, www.mikamagazine.com, вестник „Росица“ и www.sevlievci.com.

Всички изпълнители, които ще видим на сцената през двата фестивални дни, са се отказали от таксата за авторски права върху парчетата, които ще изпълнят и обещават Второто издание на рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘2018 да се превърне в грандиозно шоу, което да затвърди славата на Севлиево като „новата рок столица на България”.

В петъчната вечер, посветена на българския рок, ще видим легендите от ФСБ, които ще бъдат добре “подгрети” от Ахат, P.I.F. и севлиевецът Мири. А в събота настроението ще ескалира с Обратен ефект, Svetlio & the Legends, Северозападняците и хедлайнерите Pero Defformero.

„Незабравими часове край стените на крепостта очакват всички, които ще споделят атмосферата на фестивала в Севлиево“, обещават организаторите от общината.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото