Честит рожден ден!!!

Днес се навършват точно 4 години, от както стартира форума ни. Разбира се, форум не се прави от един човек, така че всички, от задружното семейство на Хангара, имат повод да честват. По традиция ще направим и купон за отпразнуване на събитието (за който следете във форума). А тая година отбелязваме подобаващо 4 годишнината ни с поредицата от 4 концерта:

13.09.2011 – SODAMNED (Бразилия) и PAIN OF SOUL (Бразилия)
01.10.2011 – PERO DEFFORMERO (Сърбия), 5-о Чувство (България)
31.10.2011 – NECRODEATH (Италия)
03.12.2011 – ХАДЕС (България), EUFOBIA (България)

Радостното е, че от тая година може да се похвалим и със сайт, който надявам се ви харесва. Като естествено, няма да спрем до тук и постоянно ще има развитие. Както добре знаете, всички са добре дошли, да се присъединят към нас и да участват в създаването на Хангара. От днес, по случай РД, може да прочетете историята за създаването на Metal Hangar 18, която ще продължим да пишем и занапред.

Благодарности и към хората, които отделят от времето си и спомагат да градим и попълваме сайта, както и към всички участници в дискусиите във форума.

Нека всяка следваща година да е все по-успешна за нас, като представители на едно по-добре „озвучено” и сплотено място – Metal Hangar 18.

Наздраве на всички !!!