По-долу можете да гледате част от концерт на Hammerfall в Германия, 29-ти Април, 2011, където изпълняват “ One More Time “ – песен от новият албум на бандата. “ Infected “ излиза на 20-ти май, 2011.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Ето ги обложката и траклистът :


01. Patient Zero

02. Bang Your Head

03. One More Time

04. The Outlaw

05. Send Me A Sign

06. Dia De Los Muertos

07. I Refuse

08. 666 – The Enemy Within

09. Immortalized

10. Let’s Get It On

11. Redemption