С мощен „РЕВ” започна концертния живот в Каварна

В Каварна на 6 май, традиционно бе открит сезона на тежката рок музика. И тази година, кмета Цонко Цонев подари поредната безплатна порция рок, поднесена на централния площад в града. Който е присъствал минали години знае, че в този ден се полагат основи и се раждат надежди за предстоящите концерти. Незабравими спомени оживяваха сред присъстващите и украсяваха лицата им в широки усмивки.

Тази година първи на сцената излязоха момчетата от варненската heavy metal банда РЕВ

Александър Петров – вокал и бас
Радо Милушев – соло китара
Крис – ритъм китара
Павел – барабани.

Групата води началото си от 12.01.2008г. , стилът е строго конкретизиран в Хеви Метъл.  Представиха две от своите авторски песни, текстовете на които са на български език – „Божествен дъжд“ и „Сам”. Завладяващо и с хъс звучаха и кавъри на световноизвестни групи като Metallica, Megadeath, AC/DC. Безапелационно с чар и тежък метален саунд,  те подгряха студената майска вечер и оставиха след себе си почитатели, част от които до края на вечерта не спираха да търсят тяхното завръщане.

Последва кратък антракт, след който американците от Rhino Bucket се появиха в състав Джордж Доливо, Рийв Даун, Брайън Форсайт и барабаниста Саймън Райт  (бивш барабанист на AC/DC и DIO). Това бе първата им концертна изява в България с която стартираха европейското си турне. Rhino Bucket представиха най-известните си песни, които се припяваха от познавачи в публиката.

Със завихряне от енергичен рок с AC/DC звучене премина първата вечер, с която се сложи начало на  концертния живот в Каварна. Най-доброто разбира се предстои да видим с обявения „Kavarna Rock Fest 2011„, който ще се проведе от 15 до 17 юли (ИНФО).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото