DENNIS WARD си търси група

Човек понякога попада на интересни неща, докато просто спокойно си сърфира из интернет. Неща като това, например. Съобщението е от Dennis Ward, когото имахме късмета да видим с UNISONIC в Каварна миналата година:

Привет, хора! Мислех си да ‘направя’ нова банда…тази година, както и през последните няколко имам твърде малко участия и сега здравата ми се прииска отново да тръгна по турнета. За мен бе удоволствие да обиколя света с UNISONIC и да се срещна с толкова много фенове и приятели. Но сега пак съм в студиото и въпреки че ми харесва, мисълта че ще гледам само тези четири стени до края на годината направо ме убива. А е само февруари…Това ме накара да се замисля дали да не събера хора за нова група, но подобно нещо би било твърде сложно и би отнело прекалено много време преди да тръгнем по концерти. Затова ми се струва по-добър вариант да се присъединя към някоя банда, която има нужда от басист.

Обикновено не използвам фейсбук за подобни лични неща. но честно да си призная нямам идея къде на друго място да търся. Всъщност това е първият път, в който пробвам подобно нещо от 1987-ма насам. Така че ако някой има нужда от опитен и побелял басист – обадете ми се.

P.S. Разполагам със собствено оборудване и чист чифт бельо. Свиря всякакви стилове музика освен шивър поп. И съм тестван за бяс.

 

DennisWard

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото