Без нов албум от Unisonic до 2019-та

Опасяваме се, че се налага да Ви споделим лоши новини за Unisonic. Ето какво сподели за плановете на групата самият Dennis Ward във фейсбук:

До всички фенове, които ме питат за бъдещето на Unisonic:

Определено няма да има нов албум преди 2019-та. В момента не е ясно какво ще се случи с групата, само времето ще покаже. Дотогава мога само да пожелая на Michael Kiske и Kai Hansen успех с реюниъна с Helloween. Знам, че много фенове мечтаят за този момент отдавна и бях наясно, че е възможен още когато стартирах тази група. Аз също нямам търпение да видя как тези хора пишат история заедно.

Що се отнася до мен – ще продължа да правя това, което през последните 30 години – да пиша, продуцирам и записвам рокендрол. Pink Cream 69 подписа нов договор с Frontiers и ще издадат нов албум през 2017-та. Паралелно с това работя и с още няколко музиканти по други проекти (бел. авт. в момента Dennis се занимава с миксинга на новия албум на Place Vendome).

Едно от последните интервюта на член от групата бе дадено за Metal Hangar 18 в Ловеч. Можете да го прочетете тук. 

 

unisonic band

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото