Тазгодишният July Morning ще бъде посрещнат в Тутракан

July-morningСамо преди около час стана ясно, че тазгодишното издание на July Morning ще се осъществи в крайдунавския град Тутракан. Това ще се случи заедно с музикантите от БТР, John Lawton, към които ще се присъедини и бившият кмет на Каварна Цонко Цонев. В събитието ще се включат Васко Кръпката и актьорът Христо Мутафчиев.

В празничната вечер ще участват и много млади рок банди.

Присъствието на John Lawton на July Morning е традиция, след като седем поредни години той посреща слънцето на черноморското ни крайбрежие. За рокаджиите от БТР, годините пък са цели десет.

Събитието ще започне в 20 часа на 30 юни. Очакваме още подробности скоро.

  1. #1 написан от Стар Рокаджия (преди 5 години)

    Е, и това доживяхме … Пишман политици като Цоньо Ц……а ни откраднаха единственото свято и неопетнено, което ни беше останало – РОКА. Кой трябва да те кани в Камен бряг бе, Цоньо? Нали това беше „нашият празник“? Нали това беше „нашата песен“? Тези думи изричахте многократно и ти и ИКОНАТА Джон!!! Защо ни ги откраднахте? Нали бяха НАШИ? Нали се кълнеше, че община Каварна не е дала една стотинка за нито един празник на рока?!? Какво очаквате тогава? Не ви разрешават да ползвате кайрака пред огънчето ли? Нали рокаджиите са свободни по дух и никой не може да ги спре и ограничи?!? Или дотук ви беше „алтруизма“ на думи?!? На тези пари ли останахте?!? Що пък не?!? Шамар да е – аванта да е! Ако се смяташ за човек от народа, какъвто никога не си бил, престани да крадеш и покажи малко благородство, ако си в състояние! А и на бай Джон и компания май твърде много си им дал, та вече не могат да ти отказват и само те гледат в очите и ти ръкопляскат на глупостите. Ако искаш завинаги да изгониш рокаджиите от този празник на свободния дух, включи се и ти ведно със завършения простак Мутафчиев само в припева на „Джулай Морнинг“! Въпреки всичко, РОКЪТ ще живее въпреки всичко и без вас!!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото